Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

Chat med oss i Messenger
Send oss en e-post

Sammen med Heltberg

Heltberg Utveksling – et trygt valg

Heltberg Utveksling er en liten og intim organisasjon som kun jobber med utvekslingselever fra videregående skole. Vi har jevn og personlig kontakt med både elevene og deres foresatte, og gjør det lille ekstra som må til for at utvekslingsåret skal bli best mulig for alle parter.

Uansett hvor du vil reise med oss, blir du møtt med den trygge og forutsigbare kvaliteten vi i Heltberg står for. Sammen med oss vet du hvor du kommer til å bo, og hvilken skole du kommer til å gå på. Vi samarbeider tett med skolene vi sender elevene våre til, og sikrer også timeplaner som kan godkjennes av skolen hjemme i Norge. Alle bor i lokale vertsfamilier, som både er politisjekket og kjente for Heltberg.

Unikt for Heltberg er at vi også dekker alle de norske fellesfagene mens du er på utveksling. Det er vårt mål at du ikke skal måtte ta opp fag på vg3. Engelske lærere underviser norske fellesfag i tillegg til nettstudier tilrettelagt for utveksling. Vi vet å ta videregående skole alvorlig og samarbeider med rådgiveren din i Norge. Da slipper du som elev å måtte ordne opp i det selv!

Vi er veldig stolte over å tilby utveksling for yrkesfag og studieforberedende linjer også. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en timeplan som skolen din vil godkjenne!

Experience the difference

Det å reise på utveksling med Heltberg fungerte veldig godt for meg. Jeg visste at om jeg trengte hjelp var det bare å ta kontakt når som helst. Jeg fikk også oppfølging gjennom året, samt hjelp med valg av fag i starten. Heltberg er gode til å følge opp både før, under og etter oppholdet!

Linn Marie Brynhildsen

Linn Marie Brynhildsen

Unikt for Heltberg Utveksling:

  • Du står aldri alene – vi har erfarne og trygge ansatte på stedet som alltid er tilgjengelig for å hjelpe, og som følger deg gjennom oppholdet
  • Vi garanterer fagvalg før avreise, slik at du er sikker på at året blir godkjent
  • Vi tilbyr utveksling for yrkesfag
  • Et mer seriøst alternativ for utveksling – vi har trygghet og forutsigbarhet i fokus
  • Du får god hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen, inkludert søknad visum og stipend fra Lånekassen

Exchange student in Norway

Would you like to come on an exchange year to Norway?Norway is a beautiful country with lots of space and fresh air.  Live in a small rural town, go to a local school and live with a local Norwegian family. We have contacts in many towns in Norway and are happy to put together a programme for you. Please send us a request at: utveksling@heltberg.no