Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

Chat med oss i Messenger
Send oss en e-post

Kontakt oss

Heltberg Utveksling er en liten og intim organisasjon som jobber med utveksling på videregående skole. Vi sender elevene våre til Canada, New Zealand, Tyskland, Kina og England. Vi tilbyr utveksling til alle linjer!

Vi er her for å hjelpe dere!

Telefonnummer: +47 400 41 577

E-post: utveksling@heltberg.no

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Snapchat: @heltbergschool
Instagram: @heltbergutveksling
Facebook: @heltbergutveksling

Allison Blakeley

Allison Blakeley – jeg hjelper deg gjennom hele prosessen!

Allison er rektor og lederen av Heltberg Utveksling, og sitter med hovedansvaret. Hun har mange års erfaring i Heltberg, og vet hva som skal til for at året ditt skal bli best mulig.

Ane Kvale

Ane Kvale – jeg var utvekslingselev i Norwich, still meg gjerne spørsmål!

Ane var på utveksling til Norwich med Heltberg, og vet hvordan du har det mens du er ute. Hun svarer på det du lurer på i det daglige, og sørger for at vi alltid er tilgjengelige på sosiale medier. Hun vil helt sikkert være å se på møter og samlinger også!

Nora Sande

Nora Sande – jeg var på utveksling i York, og tar gjerne imot spørsmål!

Nora var på utveksling med oss til York, og bidrar i dag med de daglige oppgavene i Heltberg. Hun hjelper deg med å tilrettelegge året ditt og følger opp alle detaljene, og vil helt sikkert være i kontakt med deg i tiden du er med oss.

Tim Crawley

Tim Crawley – I will make sure you will get through your everyday life!

Tim er vår kontaktperson i York, sammen med Cath. Han er å møte på skolen to-tre dager i uka, hvor du kan stikke innom dersom det er noe du vil snakke om. Han følger med på hver enkelt elevs fremgang, og tar grep dersom det er grunn til det. Tim er alltid tilgjengelig, hele døgnet!

Catherine McKay – I will organise trips and activities for you during the year!

Cath er vår andre kontaktperson i York, og er å se på kontoret to dager i uka. Hun er ansvarlig for sosiale aktiviteter og turer som gjøres i løpet av året, og er personen du burde snakke med dersom du vil finne en spesifikk hobby å drive med på fritiden. Cath er også alltid tilgjengelig, hele døgnet!

Belona Greenwood

Belona Greenwood – I will help you through your daily life

Belona er vår kontaktperson i Norwich. Hun beskrives som «a professional mother», og hjelper til med alt som måtte trenges. Hun er på College en fast dag i uka, slik at du kan stikke innom og snakke med henne. I tillegg arrangerer hun turer og aktiviteter gjennom året, og hjelper deg med å finne enhver fritidsaktivitet. Belona kan kontaktes når som helst om det skulle være noe!