Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

Chat med oss i Messenger
Send oss en e-post

California og Florida VIP

USA

Heltberg Utveksling har startet et helt nytt samarbeid med et spesialdesignet VIP program i USA. Dette VIP programmet er for elever som ønsker å gå på utvalgte skoler i California eller Florida.

Florida:

Du er garantert en vertsfamilie og plassering i vakre Miami- Dade området. Miami ligger i Biscayne Bay, mellom Everglades nasjonalpark og Atlanterhavet. Miami er den største byen i kommunen Miami-Dade basert på folketall, men kun den nest største byen i Florida basert på areal.

California:

Du er garantert en vertsfamilie og plassering i San Bernardino området vest for Los Angeles. Skolene ligger for det meste i innlandet i relativt små byer på mellom 30-40.000 innbyggere.

Alle skolene stiller høye akademiske krav, så du må ha minst 4,5 i snitt for å komme inn på dette programmet. Dersom snittet ditt er noe lavere, eller du sliter spesielt med ett fag vennligst ta kontakt, så vil vi se om det kan gjøres et unntak.

Vertsfamiliene er håndplukkede og bor i nærheten av skolene. Vertsfamilien din har valgt deg som elev og ønsker at du skal være en del av familien. Det er mest sannsynlig at dere er to internasjonale elever hos samme vertsfamilie, og dere må sannsynligvis dele rom. Vertsfamilien din vil gjøre alt den kan for at du skal bli integrert i nærmiljøet og lære alt om den amerikanske kulturen.

Programmet tilbyr også utflukter for alle internasjonale elever. I begynnelsen av skoleåret er det en ‘bli kjent’ camp med overnatting på Camp Nawakwa (California elever). Dette er et nydelig naturområde i The National Forest. Her blir du kjent med de andre internasjonale elevene som bor i nærområdet ditt. I løpet av året er det også tilbud om felles tur til Hollywood, Universal Studios + en helg i San Francisco, for å nevne noen.

Pris:

Programavgiften er 195.500,- NOK
Dette inkluderer skole, vertsfamilie, flybilletter og oppfølging.
Nettopris etter støtte fra Lånekassen (Egenandel):
ca 130 575,-*

*Prisen er veiledende og kan variere i henhold til valutakurs og Lånekassens satser.

Utgifter som ikke er inkludert i programavgiften: Utgifter til visum, lommepenger, studentforsikring og physical etter ankomst USA.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette programmet.