Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

Chat med oss i Messenger
Send oss en e-post

Om Tyskland

Tyskland

Reis med oss til Tyskland og gå på internatskolen Pädagogium i Bad Sachsa!

Bad Sachsa er en liten landsby i Harz-området i Tyskland, omringet av skog og fjell. Midt i dette vakre landskapet ligger skolen Pädagogium Bad Sachsa. Dette er en skole med rundt 320 elever som går på ungdomsskolen og videregående skole. Cirka 50 av disse bor på internatet.

Både det sosiale miljøet og læremiljøet på denne skolen er svært bra. Lærere og elever lever tett sammen i skolehverdagen, og det er en veldig hyggelig og familiær stemning som preger hverdagen. Alle spiser varm lunsj sammen midt på dagen i kantinen. Undervisningen foregår i normalt store klasser med 16-25 elever, undervist av engasjerte lærere som alltid er villige til å hjelpe elevene.

Skolen er fordelt på flere bygninger rundt en plass, noe som får stedet til å virke som en liten landsby. Her er det blant annet selve skolebygget, internatet, sportsplass, kantine, musikk bygg, verksted, og mye mer. Det hele er omringet av nydelig natur.

Som elev på internatet har du eget rom, ferdig møblert, men med rik mulighet til å pynte og gjøre det hjemmehyggelig sånn som du vil ha det det året du bor der. Dere har store fellesrom med hyggelig stue, tv, piano, fitness rom og eget kjøkken hvor dere kan lage egen mat. Det er alltid en voksen ‘hjemme’ på internatet, så dere får god oppfølging og har alltid noen å snakke med hvis det er behov. Det er også leksehjelp hver dag.

Her får du virkelig oppleve internatlivet og alt det har å by på. Dette vil garantert lære deg å bli selvstendig, både på skolen og som person. Pädagogium Bad Sachsa er perfekt for deg hvis du trives i koselige og trygge omgivelser, og vil bli kjent med nye venner fra hele verden!