Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

Chat med oss i Messenger
Send oss en e-post

Hverdagen i Tyskland

Tyskland

På internatskolen i Tyskland er det ikke bare fokus på å akademisk kunnskap, men også den kunnskapen man får gjennom sosial interaksjon. Derfor er det et stort fokus på å drive med aktiviteter utenfor skoletid også. Dette kan være alt fra sport, til workshops innenfor håndarbeid, musikk eller spesielle fag. Skolen tilbyr mange idrettsfasiliteter og elever og lærere dyrker sport sammen både i og utenfor skoletiden. Det er også et rikt musikkmiljø hvor lærere og elever spiller sammen i korps, kor og orkester. Du behøver ikke engang ha med eget instrument, skolen har masse til utlån!

Dersom du er elev ved Pädagogium vil en ordinær daglig rutine se cirka sånn ut:

07:00frokost
07:30-13:50undervisning
13:00lunsj
14:00-16:00aktiviteter, ekstrakurs, og lignende
16:00-18:00studietid med tilgjengelig leksehjelp
18:30middag
22:00kveld

Dersom du har mest lyst til å slappe av en kveld, er det muligheter for å gjøre det hjemme på internatet. Der kan du trekke deg litt tilbake og være på rommet ditt, men også finne på noe med de du bor med; for eksempel i stua, treningsrommet, eller lage noe mat sammen på kjøkkenet.

I helgene tilbys det mange aktiviteter. Du kan blant annet dra på turer, shoppe, gå på kino, teater, gå inn til byen, eller reise 30 minutter med tog til noen av de andre byene i nærheten. Skolen har også en egen minibuss til å frakte elevene på felles aktiviteter!