Hei! Hvordan kan vi hjelpe deg?

Chat med oss i Messenger
Send oss en e-post

Om Spania

Spania

Benalmádena er en liten, typisk andalusisk by midt på solkysten av Spania. Det er 53.000 fastboende i Benalmádena, men i høysesongen kommer det mange turister. Byen har både de små trange gatene med hvitkalkede hus som ligger oppover åsen og et aktivt moderne turistmiljø langs kysten.

Heltberg Utveksling har startet et helt nytt samarbeid med Benalmádena International College. Her kan du gå på engelsk college og følge engelske læreplaner, samtidig som du bor i Spania og lærer masse om spansk kultur og språk også.

Skolen er en internasjonal skole med tilbud helt fra barnehage til videregående. På videregående nivå underviser de i henhold til de engelske A-levels. A-levels har et høyt nivå og undervisningen blir gitt av engelske lærere som er eksperter i sine fag. Undervisningen er eksamensbasert og de elevene som tar hele forløpet på skolen kan søke seg rett inn på universitetene i England.

Fordi det er en internasjonal skole, vil du typisk gå i klasse med elever fra mange forskjellige nasjoner. Du vil møte et veldig internasjonalt miljø og kunne knytte kontakter med venner i hele verden.

Skolen ble grunnlagt i 1997 og har siden etablert seg som en velrenommert skole ikke langt fra Malaga. Bygningen har 38 klasserom og tilbyr både realfag, språk og business studies. I tillegg er det et stort tilbud av forskjellige idretter, kunst og dans. Skolen ligger kun 300 meter fra stranden og har et stort område som dekker skolebygninger, sportsplasser, kantine og internat.

Hvis du velger å ta vg2 på Benalmádena International School, kan du velge om du vil bo på internatet eller i vertsfamilie. 

Les mer om skolen og fagtilbudet her