Slik fungerer det

Påmeldingsskjema
– Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Påmeldingsskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Møte med deg og dine foresatte
– Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Kontrakt
– Når du har bestemt deg, skriver vi under en kontrakt. Da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt.

Ønske om bosituasjon
– For oss er det viktig at du trives der du bor. Derfor gir vi deg mulighet til å komme med eventuelle ønsker om vertsfamilie, bosituasjon og andre faktorer som betyr noe for deg.

Du har fått vertsfamilie!
– Vi har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Nå kan du se hva vi har funnet spesielt til deg!

Forberedelsesmøte
– Dagen før avreise møter du oss og alle de andre du skal reise sammen med på Akademiet VGS i Oslo. Her bruker vi tid på å bli litt kjent, og snakke om året som kommer!

Avreise og induction days
– Vi følger deg til din destinasjon, hvor du møtes av vertsfamilien din. De første dagene på College er satt tilrettelagt for de internasjonale elevene, for å bli litt kjent med skolen, elevene og byen. Lykke til, og nyt oppholdet!